Throwback Diamond night Sahajidah HAI O

Salam everyone

What a long hiatus again.
Niat di hati memang nak istiqomah berblog ni
tapi apakan daya..
Masa sentiasa mencemburui kita.
sempat update di Facebook dan IG saja setiap hari.

So sekarang i will try to be Istiqamah back.

Jom kita throwback Event Di Diamond Night PICC tempoh hari dulu.

Best sangat join event tu.
Serasa tak sabar nak Jadi Diamond Juga.
InsyAllah.
Orang lain boleh kenapa kita tak kan?
Ada yang berjaya jadi Crown Diamond Manager hanya dalam masa 6 bulan saja.
setiap bulan income 6angka..
Mahu tak pengsan..bangun balek dan pengsan kan?

Berkobar-berkorbar dengar kata-kata inspirasi para CDM yang dah berjaya malam tu.

Ramai sangat yang skeptikal dengan bisnes Sahajidah HAI-O ni.

Padahal dah bertapak 24 tahun di Malaysia.

Produk-produk pon berkualiti tinggi.

Pendapat saya ia sistem bisness yang adil dan Mudah.
Anda buat anda dapat.

Bukan sedikit yang buat side income sahaja tapi dah dapat pangkat tertinggi Crown Diamond Manager dan mampu jana pendapatan 5-6angka setiap bulan.
Sistemnya tak salah.

Tapi yang salah adalah sesetengah individu yang ambil kesempatan memanipulasi sistem tersebut.
Dah ramai yang berjaya dan bertahan dari berbelas tahun hingga sekarang.


Yang penting..

»Jalan terus..Never Give Up

»Follow betul-betul apa yang leader ajar

»Dan hati mesti kena selalu Bersih dan ikhlas

InsyaAllah kejayaan pasti Dicapai.

Nak berjaya bukan mudah
Setiap orang pasti akan hadapi rintangan tersendiri
Sebab tu pentingnya ada ketua dan kumpulan yang bagus yang boleh beri tunjuk ajar sokongan dan motivasi untuk sama-sama berjaya.
Alhamdulillah bertuah berada dalam P.I.N team yang super duper Best.
Bangga dapat bernaung di bawah Cdm Mursyida Mohsin & Azizul Razman dan my dear partner DSM Shuhaili Shukeri yang sangat komited.
Berminat nak sertai kami?
Jangan segan silu hubungi je saya
0136213141
Lets go to Italy/umrah nextyear together.
For Free VVIP trip which you will never forget.

#PINwellnessconsultant

Senior-senior P.I.N yang havoc dan hebat


Para CDM dalam Group PIN


We Are The Proffesional Intelligent Network team.

Comments