~2nd Anniversary n others~


Salam everyone..

been soooo busy since my arrival to Malaysia on 3rd june ago

tak sempat nak menghadap laptop lame2

sekarang ni pon tengah tunggu turn

for dental appointment kat KK shah alam

finally baru bukak buku merah kat Malaysia ni jumaat lepas

hehehe

naseb baik tak ramai orang lansung aritu

last week mase kat KB try pegi kat KK kubang kerian

mak aih punye lah ramai orang smpi kne buat appointment dulu

Produktif betul org klantan ni bak kate abang.
hihi

pastu datang shah alam selasa lepas kejap je da dapat buku

maybe kebetulan cuti sekolah n ari jumaat

so tak ramai orang.

tapi yang xbest nye column 1st pon da ade tanda merah sbb Hb 10.9
ni maybe sbb penat sangat travel n makan pon xmenentu time exam aritu

kaki kiri pon kejang skali mlm sabtu aritu

then
celebrate our 2nd anniversary on 9th June 2011 together

thanks abang for the beautiful locket necklace
n nice dinner..

HAPPY 2nd ANNIVERSARY SWEETHEART

love you with all my heart

semoga perkahwinan kita kekal bahagia hingga ke syurga

~ameen~


ok lah sampai sini dlu

nanti i'll update about baby's need marathon in inext entry



till then~



Comments

f a i z a h 's said…
Ouh...masa kt jordan mmg xde buat buku rekod utk pregnancy ek?kiranya blk mesia kena buat la? pertnyaan dari org yg xtahu ^_^ v
eisya layyinan said…
faizah..it's ok
yup kat jordan medical record cam bese je
xde buku cam Mesia so mmg kne bukak la bile blk sini