~A YeAr ExTrA~tWenTy-sIx


Salam everyone

kejap betul masa berlalu sekarang
rasa baru je aritu melangkah masuk 25
harini dah masuk 26 pulak


tak rasa cam setahun dah berlalu pun

betul lah kan ni antara tanda2 kiamat makin hampir
~muhasabah kejap~
semoga amalan2 yang dilakukan sebelum ni diterima dan diberkati
aminn

kalau di usia 25 masih berdua
and terpaksa sambut sorang sebab abang kat Malaysia
tapi
di usia 26 ni pulak dah nak bertiga insyaAllah
and
sambut ngan baby yang aktif ber'akrobatik dalam perut ummi dia ni

Dan seperti tahun2 lepas
time ni jugakla terpaksa berperang ngan exam.

kalau tahun lepas ngan OSCE Psychiatry
harini OSCE Surgery pulak
alhamdulillah it's better than miniOSCE yesterday
yang ntah hape2 jawab semlam
balek tu berjujuran airmata gak la
naseb ade abang,mama and member2 yang kasi semangat balek
harapnya markah harini dapat cover markah semalam lah
huhu
hadiah birthday
aminn

Terima Kasih Buat Mama n BAba yang melahirkan and membesarkan

terima kasih buat Abang atas ingatan dan teman study semalam

Terima kasih
buat semua saudara mara dan sahabat handai atas segala ucapan
selamat dan doa2 yang diberikan

moga dapat memanfaatkan lagi pertambahan usia
yang Allah kurniakan ini ke arah lebih baik

sedih lah jugak tak dapat lagi sambut My birthday dengan abang sejak kahwin ni
aritu abang cam plan nak datang tapi takdapat lak sebab die kena pegi job
minggu ni..
redha je lah..
(kite delay dulu celebrate kan abang?hehe)
sekurang-kurangnya
dapat gak chat and berwebcam ngan abg semalam and harini

pastu
balik dari exam terus pegi McD tuk reward diri sendiri
lepas berhempas pulas berjuang tuk exam semalam dan arini
sejak balik tadi tak start pon lagi study tuk final
nak berehat and refill tenaga dulu
InsyaAllah esok and hari seterusnya akan pulun habis-habisan
Doakan kami tahun akhir ni semua berjaya dalam Final Exam and Pro nanti ye

taksabar dah nak balik Malaysia selamanya
rindu abang
rindu Mama N Baba
rindu Ma N Abah
Adik2
and makanan Malaysia

macam2 mengidam nak makan balek nanti

my favourite fruit
(abang cakap abeslaa antuu durian nak balek~hehe)
kecur air liur tengok gambar ni
huhu~sabar2

steamboat~


~ketam~udang~


~my favourite drink~


and macam2 lagi

habislah berapa berat naik nanti
jenuh nak turunkan balek lepas bersalin
~pengsannn~
oklah sampai sini dulu
kalau sempat i'll update again later

have to focus for finals
so im gonna be quite busy until end of May
pray for me please everyone

till later~




Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

5 comments:

~Yun~ said...

dear,tough la u ni duk berjauhan ngn suami and family..all da best with exam k..insyaAllah dipermudahkan semua,yun doakan k.. =)

eisya layyinan said...

yun..thnx yer..insyaAllah moga allah permudakah sumenyer

Rosie Rose said...

duhhhh nampak pic mknn je nihhhh.... glup glup!

pape pon, all the best k!

~one~malinee~ said...

che lin, comei sokmo sokmo lahhhh

eisya layyinan said...

mummy rose~same2 la glup2 yer..hihi

kak linee cute..thanx..hiihihi