~late birthday present~


Salam everyone

kelmarin masa tengah pejam2 mate kejap
rehat study la konon
(ye ke kejap..hehe)
tetiba dapat mesej dari abang

abang ade berita tergempar nii..
klu nak tau online la kejap

hehe
malangnya line tenet takde la pulak
terpaksa la call pakai hp

abang cakap job die delay
so die cakap kat boss die nak mintak cuti nak datang Jordan
tapi sekali cek kat internet mak aii
mahal nak matiiii!
padahal baru je minggu lepas usha2 ade je tiket murah
tapi abang cakap nak wat cane kan
takpe la penghabisan
~ameenn~
boleh kira sebagai hadiah birthday la kan
~Thanx Abang~

harap betul2 lah last
takmo dah dok sini
nak balek..nak balek
huhu

and alhamdulillah boss die kasi cuti
tapi 2minggu je off
takpe la kan

terus bertambah semangat nak study tuk exam
tido malam pon dalam senyum
hihi
almaklumlah bakal berjumpa buah hati tercinta
hampir 3 bulan lebih terpisah katanya

sooo
malam ni mata cerah je
excited sangat nak tunggu abang sampai pagi esok
pukul 0515 pagi insyaAllah
padahal tunggu kat rumah je
baby pon excited nak jumpa abi die
hehe

even tak abes penat lagi
balek dari exam final Surgery ptg tadi
huhu

tawakkal je la
keluar2 exam tu rasa berpinar2 mata jawab 100 soalan
kalau ikotkan soalan die takde la susah mane
tapi bila da banyak sangat bace tuu
memang ingat tak ingat je la
huhu
harap2 semua dapat markah elok
nak lulus cemerlang
aminn

balek dari exam tadi singgah hospital lawat Lina
masa lawat die tadi da ok
siap bergurau and gelak2
sekali malam ni die masuk OT plak sebab nonstop bleeding
complication of post-op tonsilitis
~moga awak selamat ye Lina sayang~
patut lah time jumpa dia tadi pon da rasa tak sedap hati
risau jugak
tolong doakan die skali yer

ok lah nak sambung berkemas
hihi
takleh tido pulak rasa malam ni

kalau study tu kejap je menguap macam tak tido setahun
ish2
till later~





Comments

mommie yuyu said…
best kan bila dh rindu2, dapat lak jumpa..
teringat zaman belajar dulu2
Rosie Rose said…
ish ish ish.... semoga semuanya selamat. faham perasaan org pjj nih, lagi2 sedang bawak budak... u take care, k dear!
MissRhana said…
LDR...huhu...tc dear