~7 lonely days~


Salam everyone
huhu
ummi and lil one are missing our darling Abi so very much

it's been 7 lonely days that we've lost contact
eventhough selama ni memang berjauhan but
hari2 mesti kontek via internet or phone

kapal2 sebelum ni pon selalu ade access internet
so hilang la sikit rindu tu
tapi kalini memang no connection at all
paling lame dalam sejarah setakat ni kot
might be another 3 or 7 days to go

tak suke kapal ni
tapi kene sabar and pasrah je la kan
Semoga Abang selamat di sana
we miss u so badly


erm
minggu ni memang ramalan cuaca tu tepat la
pagi ahad tu basah lencun kena hujan pegi rounds
payung lak takde
dah la kat Jordan ni takde sistem Pemparitan
sampai2 kat hospital basmah yang turun bukit tu
lencun kasut and seluar kena siram air

sangat lah tak selesa rounds haritu
sampai ari Rabu hujan tak berenti
Alhamdulillah the sun shine again yesterday
soo
dapatlah i merasa pegi sopim kat balad
potong Maternity jeans
and beli 2 long dress yang comel
comel la di mata i
tak sedar diri betul bulan ni bajet sempit


kene berjimat dah lepas ni
ni baru awl bulan duit da tinggal berapa je
huhu


last monday baru finally abes Oncall tuk 6th years
pastu tuesday tu prepare slide presentation tuk next week
kesimpulannya
study sangatlah tidak progressive minggu ni

so harini kene pulun abes-abesan
next week dah nak OSCE but klas still jalan lagi until a day before exam
huhu
rotation surgery ni memang lah sangat memenatkan
camne lah nak final Exam ni

its gonna start on 27.04.11 with surgery
04.5.11 = Obs &Gynae
11.05.11 = Paediatrics
18.05.11 = Internal medicine

22-26.0.11 = Viva / Oral pro exam

uwaa
im sooo scared

nak balek Mesia for good
nak Grad bulan 6 nii
tiket pon dah beli on 03.06.11

cukuplah 6tahun kat sini
to be honest my heart and soul dah lame dah kat
MAlaysia tercinta

urusan rumah kat sini pon dah hampir selesai
dah ade orang nak ganti duduk rmh ni lepas ni
tinggal nak jual barang2 sket je
and kargo my stuff
ade seminggu je masa tuk mengemas sebelum balek

owh minggu ni plan nak buat OGT test
minum air gula tu
tapi tak tau Markaz sihhi ade ke tak
kalau tak kene p Malik Abdullah la
da lah minggu ni rounds kat Eidun hospital
huhu
terpaksa lah i mintak excused ngan doc nanti
oklah
setakat ni dulu luahan hati pada hari ini

nak p buat breakfast then nak pulun study

till then~



Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

0 comments: