~setahun sudah~




Salam all

sedar tak sedar dah tinggal satu paper saje lagi for my 5th year final
exam
Dan Harini tanggal 090610 cukup setahun
kami disatukan
kejap je rase mase berlalu
masih terasa debaran detik2 pernikahan aku aritu
mase ni still aku baru sampai KLIA
sempat lagi tu singgah butik Bonia kat terminal antarabangsa sementara tunggu bag
beli handbag n kasut nak cukupkan barang hantaran
ngee
pastu mama ngn baba xhenti2 mesej bile nak sampai rumah sebab lagi sejam stgh je
majlis AKad nak berlansung
keluar2 arrival tu terus pecut ke kereta..
pakcik Azhar jiran pakngah lagi cuak dari aku sampai terpakse benti singgah toilet jap
haha
10minit pkl 6 alhamdulillah sampai Rawang
terus berlari masuk rumah kasi barang hantaran kat adek suruh kasi kat pihak laki
yang dah sampai kat rumah tumpangan.
boleh tak korang bayang kan aku bersiap nak kawen lam 15min jer?
macam lipas kudung jer mandi..pakai baju then make up
pergh..
express habes laa..
then dalam 6.15 cam tu start majlis
detik 6.30pm 090609 aku selamat bertukar status sebagai isteri Mohd Hakimi



Happy 1st Anniversary abang!
semoga perkahwinan kita ini sentiasa diberkati dan berkekalan hingga ke syurga
dan semoga kita dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehah kelak

amin ya rabbal 'Alamin

esok lepas je habis exam skali lagi aku akan bergegas ke aiport Queen Alia

but this time my flight will redirected to Dubai
last minute tukar flight
hihi
rezeki tahun ni dapat celebrate anniversary kat sane plak
eventhough terlambat sehari because i still have 1 more paper to go
marilah kite ber
Anaesthesia
secara gigih..
haha
tersangat lah tak larat sebab banyak benda nak kena settle kan
nak kena kemas rumah sebab nak tinggal rumah lame
then need to do packing

and finally i still have to study~
huhu(bab ni plg malas lor)

ok la..
do pray for me k

~tata for now~

Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

3 comments:

Anonymous said...

phewwittt!!

Amyna said...

tahniah ya my pren..
hepy anivasary, moga kebahagian & rahmat ilahi sentiasa bersama kamu.

moga berjaya dalam exam ya..buat yang terbaik. i always pray da best to all my pren.InsyaAllah :)

eisya layyinan said...

anon : phewwitt

amyna : thnx dear..it was very nice of u..
semoga kite berjaya di dunia dan akhirat..amin