~slamat jubli perak to me~



Salam All
Alhamdulillah dapat jugak aku bernafas hingga ke saat ini
tahun ni dapat pangkat Jubli Perak
i've been living for 25 years on this planet earth

my life is nearly complete
da kahwen..n hampir tamat study
and
terima kasih tak terhingga to both my parents for giving birth of me
syukur atas segala nikmat yg Allah kurniakan
walaupon takdapat sambut besday ngn abg buat pertama kali
huhu
only Allah knows how i feel..
tapi nak wat cane..
sabar je la yg bole diucapkan

kali ni memang perpisahan paling lama antara aku ngn abang
nnt aku balek mesia ni pon maybe die xde sbb still atas kapal kat filipina
so tak tahu bile baru bole jumpa..
sangat tak suka dengan ketidakpastian camni
tapi nak wat camne
kene redha je laa..

mungkin ade hikmah di sebalik semuanya..


tahun ni besday ari exam buat kali kedua
huhu
exam psychiatric lak tu..
the most tiring birthday so far
cause from 8-4.30 kene stay hospital semata2 tuk di exam
slamat la exam tadi senang i did quite well i guess..
sampai da kebosanan tunggu and tak larat da nak study
siap main game lagi

balek rumah da penat mental and fizikal
mood nak masak nn bersukaria pon takde
rase sgt lonely..

tu la sape soh dok sorang2 kan?
huhu

by the way
thanx to everyone for the wishes n prays
via fb n sms!


k lah..

~till later~

Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

0 comments: