~slm malam jumaat~

Salam All

bersiaran lansung dari rumah lama..

rumah time bujang2 dlu tuu..

cewah cam da lama kawen lak..

eh 7 bln tu kire baru la lagi kan?

hehe

Actually..

semua tengah kekenyangan tahap max

sampai tak larat nak jalan bak kate Gba..

akibat

melantak dengan lahap nye Lamb Lasagna



with strawberry pie as desserts.


hehe..

ni la dia projek mega yang aku maksudkan lam enrty semalam.

Cik bessy la ni tetiba mengidam nak makan lasagna..

(eh..die single n available lagi tau..hehe)

sebab 1st time nak exam miniOsce peads nii..

tu yang tetibe mengidam kot..

hehe..

oklah..ade projek seterusnya ngan gba lak..
wink2..
malam ni berkampung kat sini..
mentang2 abg takle online sbb reformat laptop..
hihi..

oklah
buat kawan2 n adek2 yang exam jugak tu All d' best..
jangan tensen-tensen..
kalau tesen lagi tak masuk..
tata.






Comments

mYseLf said…
lynn, buat sendiri ke makann2 tu? nmpak sedap. tetiba rasa nk makan delifrance. huuu..
nk resepi stoberi tart tu. namapk menyelerakan ni...
eisya layyinan said…
mesti la wat sendiri..hehe..siap jadi chef jemputan gitu.ok nnt lynn wat entry resepi tu..
ainshams said…
huhu..credit to me??
heee..pe salahnyer bertukar2 resepi kan.. untuk kebahagiaan selera sendiri.. ^^
eisya layyinan said…
yer ain..
hehehe
betul tu..moh la kite bertukar2 resepi..
demi kebahagiaan perut!hahaha

Popular Posts