~sayang ortho jugak~


Salam All

hahaha..
haritu bukan main cakap radio lagi best dari ortho
sekarang ni tetibe sayang plak

mentang2 sangat hepi ngan markah yang baru kua kejap tadi.
ALHAMDULILLAH

mase kat cafe tengah hari tadi baru cakap2
pasal ortho ngn Asma"aat (Asma' haslan', Asma' Khalid n Asma' Munther)

eh...
baru sedar rupenye aku sorang jer bukan Asma tadi
patutnye amek gambar kan??
hihi..
lunch ngn diorang tadi kat cafe King Abdullah
dok bgtau tips2 kat asma' haslan yg tgh rotation ortho skrg
pastu cakap da lepas 2 rotation pon marks ortho
tak kua-kua lagi
sekali petang ni terus dapat n terus terkejut...
tapi terkejut yang best la..
Alhamdulillah
tapi still kene prepare lagi tuk final nnt..
ade 40 markah lagi

terus naik semangat nak study radiology ni betul2
nak kasi setaraf ngan Ortho gak.
hihi

thanx abang,mama and baba for all your advise,support n prayers!

love u all so much!

Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

0 comments: