~putih mata hitamku~


Salam All

cewah tajuk entry cam tajuk lagu..

takpon cam pepatah melayu orang frust tak dapat something
kan?

hehe

sebenanyer pasal mata aku yang dah berpinar-pinar minggu ni

sebab banyak sangat tengok filem X-ray,MRI,CT-scan

semua hitam putih,putih hitam
tu yang rasa mata hitam pon dah jadi putih
mata putih pon jadi hitam..
and akan berterusan sampai minggu depan
pergh..

macam-macam nak kne hafal psl characteristic gambar tu.
pastu tak banyak beza lak tu

habes kene perah balek anatomy tahun 1 pnye

tapi yang best radiology ni sebab ade masuk bab fizik n kimia sket2
terasa la ade kelainan dari rotation sebelum ni yang pasal medic je

pape pon radio still best lagi dari ortho..
hehe
bile busy2 ni terasa mase cepat lak berlalu..
tetibe esok da khamis n masuk hujung minggu da.

i like it..
takde la dok meroyan layan rindu je..
biapon jauh di sudut hati ni mmg rindu menebal
n sangat berharap abang ade kat sisi selalu..
nak abang datang sini!
mintak2 la abang dapat cuti lam mase terdekat ni
huhu
tapi takpela..
papepon kena terus bersabar..

sebelum ni ade tulis entry pasal boikot-boikot tu kan
tadi terbaca tulisan ustaz zaharuddin kat sini
baru lah rasa bertambah faham pasal isu boikot-memboikot ni

'Syeikh Dr Yusof Al-Qaradawi menyatakan bahawa boikot s adalah bertujuan memberikan tekanan kepada pengusaha dan peniaga yang seangkatan dengan para penyerang agar mereka sendiri mendesak kerajaan mereka kepada keamanan selain mereka akan membenci tindakan kerajaan dan rakan seagama mereka yang melakukan kejahatan terhadap Islam.'
-sdkt petikan dari web ustz-

tapi kita xboleh la nak menghukum syarikat tu..
or orang yang tak boikot tu sebagai penyokong ekonomi us/israel selagi takde kenyataan terang-terangan dari syarikat tersebut cam starbuck.(xcaye sile klik)

sebenarnya nak cakap..
boleh la pegi McD & KFC & PIZZA HUT..
hehe
da lame tak makan ni..
nanti nak g makan ngan abang la.

anyway..
esok da plan projek mega kat rumah lame..
ade special request dari bessy..
tunggu..
hehehe

till later..

Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

2 comments:

f a i z a h 's said...

Ouh...tengs for the infos...baru la jelas sket kn? :)

eisya layyinan said...

u r most welcome..yup..saye pon baru jelas tu yg nak share gaks..
sharing n caring
hehe