~salam ramadhan~

Salam semua..
lama jugak menyepi kan??

pejam celik , celik pejam ramadhan dah hampir ke penghujung

cepat je dah masuk hari ke 18 ramadhan

dan hari ini dah 8 hari berpuasa tanpa abang di sisi

tapi

sekurang-kurangnya merasa gak berpuasa 8 hari ngan abang sebelum

die terbang ke labuan..

kalau ade rezki 2 bulan lagi boleh la jumpa balek..

kesian abang kene beraya atas kapal

sabar ye sayang..

masuk kali ni 2 kali beraya atas kapal.

aku pulak 1st time dapat beraya kat malaysia dengan family

after 4 kali raya kat sana..

kiranye tahun ni takde la lagi adegan berebut nak raya rumah sape

hehe.

ade pro n cons jugak kan.

walaupun

terkilan la jugak sebab tak dapat beraya bersama abang

after being husband and wife.

hopefully we have luck in this becoming eidulAdha.

mane tau dapat raye same2 kat jordan nanti...

ameennn..

ok la

ni nak upload sikit gambar dari majlis belah abang haritu..

so..i'll just let the pics talk ok..


~ketibaan pengantin~

bergambar di pelamin

~beramah-mesra dengan tetamu yang hadir~

to be continued...

p/s : to izza,i'll do ur tag later k..

hehe

selamat meneruskan ibadah puasa buat semua..

wslm







Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

1 comments:

AmyNa said...

lyn..
myna thn nie..masuk thn ke-2 beraya d negeri bawah bayu..harap hubby x kena ke pulau nun. kalau idak bertambah2 sedey nya...

x nak balik beraya d kampung...semata2 nak sambut 1 syawal d samping suami terchenta...

dengar kabar..hubby kena on duty jerk kat pangkalan nun..kalu itu ok la..tapi kalu kena ke pulau bagai...apa leh buat kan...takdir yang menentu segala gala nya...

p/s: InsyaAllah...mana tahu nnti lyn pun d takdirkan dapat beraya d samping suami terchenta...