say~WOW~

a very big applause to all Malaysian..

TAHNIAH pada sume rakyat Malaysia yang berani membuat perubahan.

Pilihanraya Umum yg sgt mantap..

aku pon jadi excited nak follow.smpi abes kredit kol mesia semate2

nak tau keputusan PRU yg diluar jangka.

Takziah pada yang menang dan Jangan lupe lak janji2 manis yg telah anda tabur!

(kene ckp takziah sebab diorang ni bkal memegang Amanah yg berat.
gunung-ganang pon xsanggup tanggung)

xsangke ade kawan arab yaman(abeer) aku pon tau Pak Lah xnak letak jawatan.

rupanya msk dlm local news pasal election in malaysia n said ABDULLAH refused to quit.

she did ask why?is Pak lah bad?

act,i dun reallly know how to react at 1st.cz klu aku kutuk lebey2 pon wat malu negara sendiri gak.

N I DUN WANT IT To HAPPEn Cz I LOVE MALAYSIA!

im PROUD TO BE MALAYSIAN.

MALASIA is n always being RESPECTED here..

so, i juz said its not because he's bad but people juz dun want to give him the full authority.
it's not gud to have only 1 party monopoly the government.

So Pak Lah..u shud BEWARE n do a very big change cz people around the world are watching!
(ces...bajet pak lah xtau pasal ni and macam la die bace blog aku ni.hehe)

tadi g pasar beli barang2 dapor..

huhu..rase nak pitam ngan harge barang yg nek melambung2 ni.elaun xgak nek2..

bil api pon nek 2 kali ganda.

kalau nak pakai pelita pon minyak gas, mahal gak kat cni.huhu..

daku sudah pening2..

nak kol Mesia pon da jadi mahal skrg.dulu senang2 ati je leh kol Mesia.

Wat shud we do???

asal dapat elaun je abes bayar macam2.rase cam xle nak bernafas da.

seb bek la kat class td doc.ziad announce midterm urogenital extend seminggu.

klu x lg la aku rase cam sesak nafas sbb xcukup mase nak study..

huhu.patho urinary pon x abes bace lg.

huhu..nak dapat markah tinggi.

tp kepala da serabut sbb mcm2 kne pikir.

sabtu ni ade exam Medical ethis.

Management lak kene wat assignment.alhamdulillah 1st exam da lps n dpt markah elok.

k la..

da xlarat nak bebel.

till xtau bile..tgk keadaan tenet la camne br leh update..
(ni pon satu hal~asek carik pasal je ngn aku)

Comments