~esok cutiey~

waaa..da lame x meng'hupdate blog..
xde mood nak nulis katenyer..
bersempena ujan yg trn di irbid ni~setelah sekian lame membahang~lantas membawa sleeping syndrome yg maha dasyat...
maka..mood ku kembali dtg...hihihi..
wooo..sunggoh dasyat darjah kepanasan yg br sket ni..(br stat summer katenyer~)
ade la mencapai 40 darjah celcius
lantas membuat ku fenin2 mau demam..
terasa nak berkurong dlm rmh sajor..
gi klas pon asyek tersengguk2
nak study pon xde mood cz nak tido je kejenyer..
huhuhu..
petang ni tetiba ujan plaks..
loga sket den..
ops da magrib la..
chaooo dl....

*second session*

alhamdulillah da kenyang..
~credit to lina~lmbg die masak 2nite...
ujung minggu ni azam ku nak lepak2 kat rmh n abes kan sume notes respiratory system..
boley caya ker??
harharhar..
try ma best la kannnn...

besides da 2 minggu da burnt..

1st wik = pinda rmh (rase cam nak tobat~hrp2 xyah pinda da~rmh~PreCious n EnNaem~ ni pon da best..tgh bando...hosmet2 pon rox)
2nd wik = Fiesta sukan akhawat sejordan (cayala..IRBID JUARA..xsesie daku jd timb unit persiapan&teknikal..xpasal2 blaja wat nametags..huhuhu)

all ma hosmet n jiran sblh~enNAem~merangkap rmh bersama okies~ nak ronggeng2 kat irbid mall mlm nih..
tp i xde mood la nak join..
mood nak layan tenet n study jer...kikiki..

ooo..sblom daku terlupe...
mau wish
HEPI 13th BESDay TO MA Lil BRO MUHAMMAD NUR AIMAN on 8th May lalu..
may Allah bless u always..
wif loads n loads of lurve..
sori r lmbt tulis dlm blog eh dek..
lmbg mls update kies...
okies..da isyak la plak...
sekian..laporan terkini..hihihi
adyosss..

Comments

>>faez said…
owh dgn ini..amat kesal skali kamu lom wat test tu..hihi..neway..jom sme2 abeskn dis weekends dgn study smpi buta..haha
eisya layyinan said…
wes..td aku da jmp blog ko..n da wat pon test tu..aku dpt 75 la wei..
>>faez said…
walamak..bgs2..huhu

Popular Posts