Harga Premium Beautiful Corset

Harga PremiumBeautiful Corset
===========================
Ramai yang bertanya and pm saya berapa harga PB, mahal ke murah.

Ok now saya nak share terus lah harga PB kat sini ye. PB sebenarnya banyak size, sebab ia memang dicipta khas untuk tubuh badan manusia yang pelbagai bentuk tu. So harga die pon berlainan bergantung pada size korset.

range for SMALL (XS-M)
RM2550

range for BIG (L-XXXL)
RM2800

TAPI, JANGAN RISAW SEKARANG UNTUK PEMBELIAN CASH BULAN JUNE, KAMI TAWARKAN πŸ‘‡

🌟 CASHBACK RM200
🌟 JIMAT RM400
🌟 FREE POSTAGE
🌟 FREE CONSULTATION
🌟 FREE FITTING

PB CORSET MAHAL?

Ye kalau ikutkan harga memang mahal tapi kita invest RM2000 once in a lifetime.
Lagipon corset ni sangat2 la berbeza berbanding corset2 laen yg berada dipasaran yg kita boleh dapat dengan harga puluhan ringgit sahaja. Lagipon boleh dikatakan corset ni the cheapest among premium corset tapi ada LIFE TIME WARRANTY siap!

Tapi kenapa PB sampai riban2?

Sebab PB LUXURY CORSET!
memang direka khas and setiap sulaman pada tiap inci benang ditanam FIR (Far.Infrared.Rays) yang mempunyai 1001 kebaikan terhadap tubuh badan kita:

* NAK KURUS
* IBU BERPANTANG
* PENGANTIN BARU
* SAKIT BELAKANG
* SLIP DISC
* CEGAH KANSER
* FIBROID/CYST
* SENGGUGUT
* PERIOD TIDAK TERATUR
* BUASIR
* MIGRAINE

RM2000+  is GOOD INVESTMENT for your Precious Body and Health yang bukan kita nak guna utk sehari dua tapi selagi jantung kita masih berdegup.

Sayangi DIRI ANDA dari DUIT ANDA!!

Health is Priceless!!

Kenapa ramai yang boleh spend duit untuk beli Handphone yang harganya riban2, beli laptop apatah lagi macbook yang riban2 tapi bila bab nak membeli barang kesihatan yang berkesan utk selamanya fikir banyak kali la pulak.

Kita sebenarnya sayang DUIT lagi dari sayang DIRI kita ke?

Ok corset ni SUPERBRAND and LIFETIME WARRANTY.

Superbrand kenapa?
====> Sebab high demand and high quality.

Life Time Warranty?
* Wah bestnya kan rasanya takde corset yang dijual kat luar sn ada lifetimewarranty
* Jika ada sebarang kerosakan koyak ke pin tercabut ke boleh repair lagi.

So memang untung sangat2. Tak perlu nak beli set bra yang lain dah. selagi tak hilang selagi tu lah boleh pakai sampai bila2.

LIFETIME WARRANTY WITH SUPERBRANDS AND AMERICAN CHIROPRACTIC AND ASSOCIATION CERTIFIED!

PB REVIEW FROM CUSTOMERS
* BERKESAN
* BADAN LAGI SHAPING
* TAHAN LAMA
* WALAUPON BERTAHUN FABRIK MASIH CANTIK
* FREE SERVICE
* LIFE TIME WARRANTY

Do let me know ur body measurement & i'll get the right size with best price for u! trust me!

cash & credit card accepted! 😊

for more information on product & consultation do contact me

#PakarPremiumBeautiful
πŸ“ž 0136213141








Share this:

TENTANG LYNN

A doctor, A seafarer's wife, A mother that just took a step to join P.I.N entrapeuner...

0 comments: